III. Vízitúra konferencia és eszközbörze a Szigetközben, Kisbodakon

2020 október 10-11-én minden a vízitúráról fog szólni a szigetközi Kisbodakon, ugyanis a Vízi Kultúrház projektünkkel közösen azon a hétvégén szervezzük a 3. Vízitúra Konferenciát és másnap, vasárnap pedig az első általunk szervezett szabadtéri vízitúra eszköz börzét… Reméljük, hogy mindezt a vírushelyzet is lehetővé teszi.

Vízitúra Konferencia

Harmadjára szervezzük meg a Vízitúra Konferenciát, melynek eddig Leányfalu adta a tökéletes helyét, ám idén annyi minden történt a Szigetközben, hogy úgy döntöttünk: oda szervezzük ezt a hiánypótlónak mondható eseményt.

Helyszín: Kisbodak, Faluház, október 10, szombat

A konferencia jellemzője és sajátossága az, hogy sok előadó, sok témában, 20-25 percben ad elő, így elkerülhető a visszafojtott ásítás-kényszere, senki sem unatkozik és mindenki megtalálhatja a neki érdekes előadást.

a tavaszi logo

A konferencia eredetileg tavasszal lett volna, a vírushelyzet nem engedte, hogy megtartsuk, az akkorra hívott előadókat azonban most ismét megkérjük, hogy tiszteljenek meg minket az előadásukkal, de persze lehetnek változások is, ezeket hamarosan publikáljuk

Előadók listája*

*hamarosan


Eszközbörze

Szövetségünk elsőként rendez ilyen eseményt, célunk az, hogy ami gazdát keres, gazdára találjon és aki gazda lenne, találjon magának kedvére való eszközt, mellyel vízre tud majd szállni, akár még idén.

Helyszín: Kisbodak, Vízi Kultúrház kertje és a kikötő, október 11, vasárnap

Az eseményre bárki bármit hozhat, akár egy egész flotta hajót is, de természetesen a kisebb, emberi léptékű darabokat jobban várjuk. Jöhet kajak, kenu, mentőmellény, lapát, vízhatlan zsák, kötél, felszerelés használt és új. Mivel ez egy szabadtéri esemény, ami olyan, ki is próbálhatjátok a vízen.

A hétvégére itt tudtok jelentkezni, ez inkább amolyan regisztráció, de örülünk, ha látjuk, hányan leszünk: jelentkezes@dr-vtsz.hu


1 thought on “III. Vízitúra konferencia és eszközbörze a Szigetközben, Kisbodakon”

Comments are closed.