Együtt a vízen

Együtt a Vízen

:: adományozz vízitúrát kampány ::

egyutt_vizen

 Alapvetés

A vízen, természetben mozgással eltöltött minden másodperc jobbá és egészségsebbé teszi az Embert. A közös vízi túrázás a természetben jót tesz mind az emberi kapcsolatoknak, mind a természet – ember kapcsolatának. A vízen történő mozgás, túrázás pedig mindennél nagyobb összhangot teremt az emberben Önmagában és az ember-környezete kapcsolatában is.

…a vízitúra során együtt mozgunk az úttal, együtt haladunk a természettel – ez az ami megkülönbözteti a vízitúrázást más természetjárási formától…

A vízitúrázás jó lehetőség arra, hogy a családok, felnőttek és gyermekek EGYÜTT kerüljenek összhangba a természettel, ismerjék meg a környezetüket, egymást és végső soron magukat is. Vízen, vízparton felnőni egy egész életre elegendő erőt ad az egészséges és minőségi életre.

„Minden gyermek tanuljon meg úszni evezni és kerékpározni”

Biztonságos gyerekjáték

Biztonságos gyerekjáték

Szövetségünk számára kiemelkedően fontos cél az, hogy a magyar lakosság minél nagyobb százaléka (különös tekintettel a gyermekekre és fiatalokra) ismerkedjen meg a vízen töltött idő szépségeivel, tudjon használni valamilyen vízen járó eszközt, tanuljon meg úszni, horgászni és természetesen ismerje meg a Magyar Vízi Kultúrát és történelmet.

 Adományozz vízitúrát

Szövetségünk felkér minden olyan vízitúrázással foglalkozó szervezetet, vállalkozást, aki a fenti célokat magáénak érzi, hogy ajánljon fel ingyen vízitúrát illetve vízi és vízparti programokat (ennek időtartama, helye és tartalma szabadon választható) olyan rászoruló iskoláknak, csoportoknak, akik szívesen részt vennének egy ilyen programon, de anyagi lehetőségeik ezt nem engedik meg.

Támogatókat, szponzorokat és új belépő tagokat keresünk továbbá a vízitúrás programok megvalósításának megkönnyítéséhez is!

MVN_logoMozgalmunk kiemelkedő és jeles napja a Magyar Vízitúrázás Napja, ahol a Nemzetközi Duna-napon (minden évben június 29) és az ahhoz közeli hétvégén szorgalmazzuk, hogy minél több vízitúrás civil szervezet, vállalkozás, sport klub és egyesület csatlakozzon, tartson nyílt napot, ingyenes vagy kedvezményes vízitúrát, vízi szabadidősport-programot. Fontos, hogy az eseményen minél több helybéli lakos, érdeklődő vegyen és vehessen részt népszerűsítve ezzel a vízi kultúrát, vízitúrázást és egyéb vízi szabadidős tevékenységeket.

Egy hozzászólás a(z) “Együtt a vízen” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?