A vízitúra összetartó ereje

Július 11-én indul egy vízitúra Hainburgból Budapestre. Egy különleges vízitúra, ami most nem „csak” az evezésről szól. Célja a figyelemfelhívás: segítsünk a mozgássérült gyerekeknek. Azoknak a gyerekeknek, akik meggyógyulhatnának, egészségesebbek lehetnének, mindez csak pénz kérdése. A szervező édesapa érintett a témában, kislánya Veronika szintén sérült és szeretne meggyógyulni. Ezért kenuba szállnak mindnyájan, leeveznek több száz kilométert, ezzel jelezve mindenkinek, hogy valahol probléma van, segítsünk egymásnak.

Segítséget kértek a vízitúra szervezésében és abban, hogy minél többen vegyenek részt a túrán, és az utolsó vasárnapi napon egy hatalmas csapat csorogjon be Budapestre. Egy akkora, hogy azt mindenki észrevegye. Mi pedig segítséget kérünk tőletek! Csatlakozzatok!

a túra részletei: https://www.magyar-vizitura.hu/?p=2537

Ezzel kapcsolatban egy gondolat: a vízitúra sok segítséget kérő embert megihlet. Amikor sokan különböző hajókban egymás mellett csendben evezünk egy folyón, együtt haladva a vízzel, akkora összetartó erőt érzünk, hogy csak egy dologra tudunk gondolni: „minden rendben lesz.”

Vélemény, hozzászólás?