az MTSZ vízitúra-vezető tanfolyomot indít

A Magyar Természetjáró Szövetség 2015. január 24-i kezdettel vízitúra vezető tanfolyamot indít.

Várjuk a résztvevők jelentkezését!


Azoknak, akik mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a vízitúrázás szakmai fogásaiból, érdemes elméleti és gyakorlati tudásukat is tovább fejleszteniük.
Különösen hasznos ez annak, aki nem egyedül járja a vizet. A vízitúra vezetés olyan komplex tevékenység, amely átfogó szakirányú ismereteket igényel.

Ezekkel az ismeretekkel még annak is célszerű rendelkeznie, aki csupán családi-baráti körben szervez vízitúrákat. Ne feledjük: a több tudás nagyobb magabiztosságot és a helyzetek jobb megítélésén keresztül egyúttal nagyobb biztonságot is jelenthet.

A tanfolyam elsődleges célja, hogy sikeres elvégzésével a résztvevő képes legyen síkvízi túrák megszervezésére és biztonságos lebonyolítására bármilyen felkészültségű és adottságú csoporttal.

A vízitúra vezető tanfolyam azonban nemcsak abban segít, hogy a túraszervezés, túravezetés praktikáit jobban megismerje az érdeklődő. A jó vízitúra vezető általános ismeretei ennél sokrétűbbek.

A tanfolyamot regisztrált felnőttképzést folytató tagszervezetünk, a Szabad Tér Egyesület bonyolítja. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert az akkreditálással ellenőrzött színvonalú és tematikájú képzést kínálhatunk. A tanfolyamon az MTSZ aktualizált új tananyagát is a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk. Az anyagot új modulokkal egésztettük ki, egyes fejezetek tartalmát jelentősen bővítettük.

A tanfolyam ideje: 2015. január 24. – 2015. június 14.
Időtartama: 55 óra elmélet, 65 óra gyakorlat
Helyszíne: Az elméleti oktatás Budapesten, a gyakorlati a Velencei-tavon és a Szigetközben történik.
A tanfolyam díja: 55 000 Ft (MTSZ tagoknak 20 % kedvezmény) + 4000 Ft vizsgadíj. A díj a tanfolyam minden költségét tartalmazza, de nem tartalmazza az utazás, szállás és étkezés egyéni költségeit.

A jelentkezéseket, érdeklődéseket a vizitura@termeszetjaro.hu e-mail címen várjuk.
További információk: Magyar Természetjáró Szövetség, Malárik Attila, +36 (20) 622-7332

forrás és további infók: https://termeszetjaro.hu/vizitura_bizottsag

Vélemény, hozzászólás?