Vízitúrás nap Vámosszabadin

Április 25-én és 26-án ingyenes vízitúrákra hívjuk az érdeklődőket a Vámosszabadiért Fejlesztési Egyesület és a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség szervezésében.

A részletes program:

-április 25 (szombat):

13-18 óráig kenuzási lehetőség a Bácsai-, illetve a Szavai csatornák belterületi szakaszain. Vízre szállási hely a focipálya mögötti Bácsai csatorna parton. Tipikus családi, gyermekes program, de természetesen bármelyik korosztályt szívesen látjuk.

21 órától éjszakai hódnéző túra a Bácsai csatornán. Vízre szállási hely a focipálya mögötti Bácsai csatorna parton. A részvételhez a kötött létszám miatt előzetes jelentkezés szükséges.

-április 26. (vasárnap)10 órától: kenuzási lehetőség a Vámosszabadi feletti Patkányosi ágrendszerben. Vízre szállási hely a Duna utca folytatásában (Régi országút), az árvízvédelmi töltésnél lévő szivornyánál. A részvételhez a kötött létszám miatt előzetes jelentkezés szükséges. Erre a túrára csak felnőttek jelentkezését várjuk!

Az utóbbi két túrához jelentkezés a vfe.vsz@gmail.com vagy a +36-30/265-8978telefonszámon lehetséges. Mindhárom túrához a kenukat, a teljes felszerelést (evezők, mentőmellények, vízhatlan hordók), illetve a túravezetést mi biztosítjuk. A résztvevőknek laza, de réteges öltözködés, vízhatlan cipő, szandál viselése ajánlott