III. Végig a Szigetközön teljesítménytúra – 2022 júli. 9

SPORTOS vízitúrázók, kísérletezők, kemény legények és kemény leányzók figyelem! 2022 július 9-én ismét teljesítménytúrát szervezünk a szigetközi ágrendszeren VÉGIG, Rajkától Vámosszabadiig. Ez egy nagyon hosszú túra, sok-sok átemeléssel és még több evezéssel. Megismerheted a teljesítőképességed határát és az ágrendszert egyaránt!

Próbáljátok ki magatokat!

Subtitle for This Block

Title for This Block

Text for This Block

A teljes táv több mint 50 km is lehet, számtalan átemeléssel. Egészen biztosan fárasztó lesz!

Részletek és menetrend

Gyakorlott és kitartó vízitúrázókat várunk, 2-3 fős csapatokban. Kenut és felszerelést szükség esetén biztosítunk (bérlés formájában). Maximum létszám: 10 hajóegység! Kajak, kenu (leginkább túra) jöhet, a SUP-ot kizárólag rendkívül kitartó SUP-osok számára ajánljuk!

Mit kell hozni? Ha ezen a túrán elindultok, akkor ezt tudnotok kell…:)

Indulás, találkozó

Találkozó július 9-én 06:00-kor szombaton hajnalban Dunakilitin, a konzervgyár mellett. Onnan együtt megyünk az indulási helyre. Indulás a Trianoni-zsiliptől. Érkezés várhatóan valamikor este Vámosszabadiba, utána transzfer vissza Ásványráróig. Este „eredményhirdetés” (NEM verseny lesz, de megemlékezünk mindenkiről) pihenés, beszélgetés.

A túrán lehetőség szerint együtt haladunk, egy adott útvonalon, előre megbeszélt találkozási pontokkal.

A bázis Ásványrárón lesz, a Part Campingben (Kikötői út 51.) Ha szükséges, segítünk a szálláshely foglalásban, de csak SÁTORHELY elérhető ebben az időszakban. Pénteken is találkozhatunk itt, innen hajnalban megy fel egy transzfer Rajkára, 9 személyes kisbusz+trailer. Aki messziről érkezik, annak javasoljuk azt, hogy pénteken és szombaton is itt aludjon. Itt lesz a vacsora is, amire a vendégeink vagytok!

Logisztika

A teljesítménytúra végénél szállítás lesz vissza Ásványráróra a kempingbe. Ott egy gyors vacsora után a sofőröket visszavisszük Rajkára az otthagyott autókért. Mindenkivel egyénileg egyeztetünk a logisztikáról, mert ez komoly szervezést igényel. Aki szeretné, saját autóval, a csapatával és saját hajójával menjen reggel Rajkára, a Trianon-zsiliphez, de csak a sofőrt tudjuk visszaszállítani az autójához!

A túrára szakképzett kísérőautó figyel!

Az árak

6000 Ft/fő kenubérléssel (ez tartalmazza a bérlést, a logisztikát és a vacsorát), saját hajó esetén 5000 Ft/fő A szállásról mindenkinek magának kell gondoskodnia!

Jelentkezés

Kizárólag e-mailben, elérhetőség, hajónem és létszám megjelölésével: jelentkezes@dr-vtsz.hu