meghívó – DR-VTSZ közgyűlés és nyílt vízitúrás vitafórum

Kedves Vízitúrás Barátunk!

Sok szeretettel várunk 2013 november 29-én Vácra, a rendes évi közgyűlésünkre, és az ezzel együtt tartandó nyílt vízitúrás kerekasztal beszélgetésre. Ez utóbbira bárkit sok szeretettel látunk, aki szeretne hozzászólni a témakörhöz!

Részletek és témakörök:

Helyszín: Vác, Naszály út 8, Király Endre Szakközépiskola kultúrterme (parkolás az iskola udvarában ingyenes)

Időpont: 2013 november 29, 17:00

Programok:
17:00 – regisztráció, megnyitó
17:30 – Kerekasztal beszélgetés és ötletbörze. Témakör: Víziturizmus alapfogalmai, vízitúra fogalma és a vízitúrvezető státusz. Kérünk Benneteket, hogy olvassátok el a szövetségünk által fejlesztett víziturizmus c. anyagot. Ez adja a kerekasztal beszélgetés alapját. (itt érhető el: https://dr-vtsz.hu/wp-content/uploads/2012/10/viziturizmus_demo_6.pdf)

18:00 Rövid ismertető a Víz-Csöppek mozgalomról. Előadó: Pándi László. Információk a Víz-Csöppekről: https://vizcsoppek.dr-vtsz.hu/viz-csoppekrol-roviden/

18:30-19:00 Közgyűlés. Témakörök: Éves programbeszámoló elfogadása, vezetőségi változások, pénzügyi beszámoló elfogadása, jövő évi tervek, megalakítandó munkacsoportok elfogadása.

Munkacsoportok:
1. Vízitúrafejlesztési munkacsoport (számítunk közreműködő tagokra különböző vízisport szakszövetségektől, a MOHOSZ-tól, stb). Csoport feladata: Víziturizmust érintő általános előremutató fejlesztések és jelenlegi problémák feltárása, javaslattétel a megoldásra

2. Vízitúrás szolgáltatók csoportja egy olyan érdekképviseleti tömörülés, amely elsősorban a vízitúra szervezők és vízitúrás táborhely fenntartók témakörét érinti. Számítunk tagokra vízitúra szervező vállalkozásoktól és táborhelyfenntartóktól.

3. Társadalmi kapcsolatok csoportfolyókhoz, tavakhoz, egyéb víztestekhez kapcsolható, sajátos helyi identitású társadalmi szervezetek, önkormányzatok regionális hálózati együttműködését szervező, fejlesztő tömörülés. Számítunk tagokra a már létrejött, illetve a jövőben megalapításra kerülők VÍZ-CSÖPPEK mikro-régiók vezetőitől, koordinátoraitól.


Regisztráció e-mailben az office@dr-vtsz.hu címen, telefonon a 06 20 254-4641-es számon illetve az alábbi regisztrációs űrlapon itt.

Üdvözlettel:
DR-VTSZ vezetőség

Vélemény, hozzászólás?