Véget ért a túrabajnokság

Kedves Versenyzők!

A 2010-es Vízitúra Bajnokság utolsó fordulója is lezajlott a hétvégén Dunakilitin. Önmagában a verseny egyedülálló volt, hiszen rekord számú 107 hajóegység indult, ez méltóképpen koronázta meg a mi kis túrabajnokságunkat. (a beszámolót és a képeket még várjuk Kilitiről)

És most egy kis személyes:

Nagyon köszönöm Nektek versenyzők és szurkolók, hogy időt, energiát és pénzt nem spórolva az összes versenyen részt vettetek, és azt gondolom, hogy az apró hibáktól eltekintve mindenki nagyon jól érezte magát és mindenki megkapta a jutalmát a sikeres szerepléséért.

Az új versenyszabályok miatt ugyan sokan kiestek a végső értékelésből, ám nem szabad elfelejteni, hogy a díjazottakon kívül még sok-sok olyan versenyző állt rajthoz a nyár során, aki szintén megérdemelte a volna az arany, ezüst vagy bronzérmet és nagyon sokat emeltek a versenyek színvonalán.

Köszönöm a versenyzőkön kívül a szervezőknek és a szponzoroknak a sok-sok segítséget, külön köszönet illeti Juhász Ágnest (aki az egész túrabajnokságot megálmodta) a kiskunlacházi különítményt a kenumaraton.hu weboldal szerkesztéséért (és persze a versenyzésért is 🙂 ) és természetesen Vaskúti Mátét az MKKSZ-ből. Megköszönném még Polgár Ferinek a szervezést a szanazugi maratonért, (hiszen Ők közben még versenyeztek is), Hodzsinak a WeKing egyesülettől az okleveleket és mindenki másnak is, akiket most nem említettem meg, de ott voltak a versenyeken.

2012-ben még jobb lesz az egész!

Még jelentkezünk, figyeljétek a weboldalakat!

H.

ui: November 12. ne felejtsétek el!

Vélemény, hozzászólás?