Vízi teljesítménytúra a Szigetközben

A Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség meghirdeti hagyományteremtő országos Együtt a Vízen teljesítménytúra mozgalmát. A mozgalom lényege, hogy mindenki által élvezhető, elérhető és főleg NEM VERSENY formában vízitúrázzunk hazánk vizein, a családok, baráti társaságok megismerhessék a hazánk folyóit és tavait és a vízi illetve vízitúrás kultúránkat.

A jövőben folyamatosan hirdetjük meg teljesítménytúra mozgalmunkat, bejárva az ország összes vízterületét.

első alkalom – 2016 augusztus 6. Kisbodak

társszervező: Víziló Vízitúra

logo

fedezd fel a Szigetközt és a Csallóközt, ismerd meg Kisbodak és Nagybodak történelmi hagyományait és a helyiek vendégszeretetét…

www.kisbodak.hu

Helyszín: Kisbodak, Esthajnalcsillag vízitúrás táborhely

Táv: 6 km – Öreg-szigeti-tó kör és kb. 20 km. Kisbodak – Nagybodak-Kisbodak kör. Figyelem: a hosszú körbe kisebb és nagyobb átemelések illetve Öreg-Dunán való evezés is beletartozik, csak a felkészültebbeknek ajánljuk. Térképet a helyszínen biztosítunk!

bodak-terkep-oreg-erdo

Öreg-Szigeti-tó kör

csallokoz-terkep

Kisbodak-Nagybodak-Kisbodak kör

Az esemény nem vezetett túra, mindenki egyénileg halad. A Hajózási Szabályzat betartása kötelező! Mentőmellény viselése szintén kötelező mindenkinek!

A program: indulás egyénileg reggel 9-11 között. Beérkezés saját tempóban a délután folyamán. Este falunap, színházi előadás és utcabál.

Jelentkezés és információ: 2016 aug. 1-ig az office@dr-vtsz.hu e-mail címen.

Nevezési díj: 3000 Ft támogatás Szövetségünk részére. Ez tartalmazza a sátorozás díját szombat este, a vacsorát és a kenu bérlést. Mindezek mellett az Együtt a Vízen pecsétlelős könyvecskét, ahová a teljesítménytúra-pontokat gyűjthetitek az elkövetkezendő évek során.

Találkozzunk a Vízparton!

Gyertek el Ti is…