Vízisport eszköz klaszter alapítók

Arna Kft.

Bemutatkozás és elérhetőség:

Az Arna Kft kenuk és csónakok gyártása mellett, jól bevált beszállítóink segítségével gumicsónakok és különböző vízi sporteszközök és kiegészítők forgalmazásában is kiveszi részét.

8192 Hajmáskér, Zrínyi u.14,
webcím: www.kenubolt.bolthely.hu,
e-mail cím: kenubolt@gmail.com
tel: 06 30 891-2970

Termékízelítő:

3 személyes túrakenu

4 személyes túrakenu

Túrakajak


CSPDarukontroll Kft

Bemutatkozás és elérhetőség:

Stégek és moduláris tégek, csónak és tartók gyártása, tervezése, felújítása
webcím:
e-mail cím:
tel:

 

steg2

 


Lázár és TSA Bt.

Bemutatkozás és elérhetőség:

 A Lázár és Társa Bt. több mint 20 éve foglalkozik Magyarországon mentőeszközök és egyéb vízhatlan ruhák gyártásával, forgalmazásával.
Mentőmellények már rendelkeznek a legújabb szabványnak való, Hajózási Felügyelet által kiállított minősítéssel. A mentőlap és mentőpatkó illetve a mentőgyűrű szintén Hajózási Felügyelet által kiadott minősítéssel rendelkezik.
Esőruházataink páraáteresztő anyagból készülnek, melyek teljes vízhatlanságát a hegesztett varratok biztosítják.

e-mail cím: lazarbt@t-online.hu
tel: 06 23 378-003

 

Termékízelítő:

lblazar1

mentolap mentomelleny


Pörnyeszi KFT

Bemutatkozás és elérhetőség:

Pörnyeszi György csónaképítése és formatervezése 1971-ben indult. Fa hajóépítéssel kezdődött, de haladva a az igényeknek megfelelően ma már a kompozit-vákuum technológiával építi széles körű skáláját Termékein található cáparedő garantálja egyediségét,minőségét. Csónakjait szabadalmaztatott színezési eljárással készíti, mely a természethez hasonlóan a fa rajzolatát utánozza. Termékei között verseny és túra kajakok és kenuk, tengeri kajakok találhatóak nagy választékban, különböző méretben és különböző anyagból.

webcím: www.pornyeszi.hu
e-mail cím: kayak.build@pornyeszi.hu
tel: 06 20 9 350 515

Revolution II

Partner 580

Indián


Sárosdi csónak

Sárosdi csónak – Mindig jó árban!

Több évtizedes tapasztalat, több száz csónak, elismerés szerte az országban!

Bemutatkozás és elérhetőség:

Az igényekhez mérten többféle típust gyártunk, akár álló vagy folyó vízre, széles vagy hegyes orrú kiképzéssel, lapos vagy „V” alakú fenékkiképzéssel. Motorizáció tekintetében tejes mértékben ki tudjuk szolgálni vevőinket, hisz nem ritkán 40 lóerős motorhoz is készítünk csónakot, de készült már 100 lóerős motorhoz is. Igyekszünk vásárlóinknak minden tekintetben megfelelni, hiszen csónakjaink több 10 évig fogják szolgálni tulajdonosát. A belső elrendezések terén is fontos megemlítenünk, hogy a vásárlók nagymértékben meghatározhatják a kialakítást, elrendezést, természetesen a mindenkori szakmai határokon belül. Természetesen csónakjaink CE minősítéssel rendelkeznek, probléma nélkül vizsgáztathatók akár kisgéphajó vagy munkahajó kategóriában is! Igény esetén, lehetőség van arra is, hogy átadás előtt vállalkozásunk vizsgáztassa a megrendelő nevére a csónakot.

e-mail cím: alu-csonak@freemail.hu
tel:+36 70 397-9781

alucsonakalucsonak2

alucsonak3lepcso


Sybill Plastic Bt. 

Bemutatkozás és elérhetőség:

Horgászcsónak, csónak, ladik, evezős csónak, motoros csónak, elektromos csónak, hálófülkés csónak, kajak, túrakajak, tengeri kajak, egy és két személyes kajak, kenu, túrakenu 2-es, túrakenu 3-as, indiánkenu 3-as, indiánkenu 4-es, vízibicikli 4 személyes, vízibicikli napozó fedélzettel, vízibicikli csúszdás, vízibicikli delfines, vízibicikli hattyús és hasonló eszközök gyártásával foglalkozunk immár 30 éve. A termékek jórészt üvegszál erősítéses poliészter gyantából készülnek. A piaci igényeknek megfelelően az egyedi, kis és nagy sorozatú termékek gyártása mellett természetesen a tervezés, a mesterminta és a gyártószerszámok előállítása is a tevékenységi körünkbe tartozik.

2011-től megkezdjük egy saját fejlesztésű kétszemélyes motoros vízről és szárazföldről is egyaránt felszálló kompozit építésű sportrepülőgép gyártását.

webcím: https://csonak-kenu.hu
e-mail cím: hydrofly@t-online.hu
tel: +36 30 9457-554

Termékízelítő:


Varga Gábor 

kenu (ojibva) és horgászcsónak építő

Három és négyszemélyes kenuk, horgászcsónakok készítése, fa és műanyag csónakok szakszerű javítása kisipai keretek között. Minden csónak kézzel épül, megfelelve a legmagasabb minőségi elvárásoknak is!

e-mail cím: vargakenu@gmail.com
tel: +36 20 485-9820

ojibva

 

Vélemény, hozzászólás?