Víziturizmussal foglalkozó videó portál indult! – Magyarorszagvizen.Hu

2012 második felében elindult Magyarország első hajózással és vízi turizmussal foglalkozó videó portálja a Magyarorszagvizen.Hu. A portál a hazai vízi turizmus történetét, vízi turizmusának formáit, Magyarország vízhálózatát és ökológiai jelentőségét, vízi környezeti adottságait és nemzetközi, de legfőképpen a hazai vonatkozású vízi tevékenységeit mutatja be, beleértve sporthajózást, személyhajózást, vitorlázást és a vízi sportokat.

magyarorszagvizen-logo

Megkerestünkre a portál szerkesztői a következőt válaszolták:

„céljaink szerint egy olyan portál készítésébe fogtunk bele, amely kitölti az űrt, ami eddig jelen volt a hazai szakmai videós portálok körében. Magyarország egy vízi nagyhatalom, életünk számtalan ponton kapcsolódik össze a vízzel, a vízi és vízparti élettel. Az általunk üzemeltetett portál a legmodernebb eszközökkel, széles spektrumban fogja össze és jeleníti meg a hazai vízi élet minden területét. Professzionális módon elkészített riportokkal betekintést nyújtunk a vízi társadalmak életébe a nagyhajózástól egészen a vízi turizmusig.”

Mi vízitúrások sok sikert kívánunk a kezdeményezésnek, és reméljük, hogy sok hasznos videós információval gazdagodunk a Magyarorszagvizen.Hu jóvoltából.

Vélemény, hozzászólás?