Végig a Szigetközön

Ismét megszervezzük a Végig a Szigetközi-mellékágrendszeren vízi teljesítménytúránkat, ez úttal a Kisbodaki Vízi Kultúrház és a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség közös eseménye keretében. 2019-ben már sikeresen lezajlott, akkor 17 óra alatt kényelmesen teljesítettük a távot, idén sem lesz ez másképp.

Részletek a programról

Időpont: 2020 augusztus 29 (szombat)

Találkozó: 06:00 Rajka, Trianon-zsilip.

Haladás a vízen, mindenkinek a saját tempójában. A jelentkezőknek térképet küldünk a javasolt irányról és azokról a részekről, melyek nem járhatóak környezetvédelmi szabályozás miatt.

Érkezés: késő délután a Bagaméri-ágvégzáráshoz. Idén itt ér véget a túra, mert lejjebb tilos az ágrendszerben közlekedni. (ha mégis kapunk rá engedélyt, akkor azt jelezzük)

A túra bázisa: Ásványráró Part Camping. Aki szeretne előtte, utána ott aludni, jelezze a kempingnek! (www.partcamping.hu). A túra után a résztvevőket közös erővel elszállítjuk a kempingbe, illetve aki kéri, vissza az esetlegesen a Rajkán leparkolt autójához. A túra után egy egytálételre a kempingben minden résztvevő a vendégünk!

Eszközök: aki kér túrakenut jelezze e-mailben (4000 Ft/kenu), a szállításról mi gondoskodunk Dunakilitire, és a túra után a kempingbe!

Részvételi díj: 3000 Ft/fő (+a kenu önköltségi ára, ha nincs saját eszközöd)

Előzetes regisztráció: jelentkezes@dr-vtsz.hu