A Palócföld ezüst szalagja – Vízi turizmus az Ipolyon 2021

A Szövetségünk megbízásából készült ez a rövid, ám víziturizmus szempontjából fontos és különleges kisfilm az Ipoly folyóról. A készítők előszavával kívánunk kellemes perceket a kisfilmhez.

Kedves Barátaink!


Ezt a levelünket egyszerre szánjuk meghívónak és on-line filmbemutatónak. 
A tavalyi év utolsó hónapjaiban a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség megbízásából egy huszonkét perces filmet készítettünk az Ipolyról. A filmet most elsőként nézhetitek meg a meghívónk végén található linkre kattintva. A videó mostantól publikus az interneten, és megtalálható a Youtube-on is. 
Ezzel a levéllel szeretnénk kicsit ünnepélyessé tenni a film megjelenését, és megtisztelni Titeket, akikről tudjuk, hogy szívügyetek az Ipoly és/vagy a vízi turizmus.
A DEPO-Z idén lesz nyolc éves. Ezalatt több kisebb filmet készítettünk a környező folyóinkon, de ez, úgy érezzük, kiemelkedő lett. Beleraktunk mindent, amink volt:

  • az évek alatt összegyűjtött több órányi videóanyagunkat,
  • az Ipolyon és az Ipoly mentén eltöltött több ezer óra túrázás és munka által felgyülemlett tudást, és harminc év filmgyártási tapasztalatát,
  • Gózon Francisco barátunk operatőri, vágói, szerkesztői  szaktudását.

Köszönjük:

  • a filmben megszólaló vízügyi, természetvédő szakemberek és az ipolymenti polgármesterek közreműködését,
  • a forgatóstáb és az utómunka stúdió, a Forward Productions szakszerű, lelkiismeretes munkáját,
  • és az archív anyagok készítőinek, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy felhasználjuk a felvételeiket.

Hisszük, hogy a film jó példát mutat és lendületet ad a vízi turizmus további környezetbarát  feljődéséhez.Reméljük, hogy jól segíti a tavaly, először, Ipolytölgyesen megtartott Ipoly Fórum eredményes folytatását.
A film huszonkét perces: hosszabb, mint egy megszokott videó, de érdemes rászánni az időt! Jó szórakozást kívánunk hozzá!

A film linkje (Depo-Z): A Palócföld ezüst szalagja – Vízi turizmus az Ipolyon 2021

Lejátszáskor, a teljes élmény eléréséhez érdemes a Youtube beállításaiban a HD minőséget bejelölni, és minél nagyobb képernyőn nézni.Ez a link mostantól fogva szabadon megosztható.