emlékeztető: szeptember 26., (szombat) 7. Kenus íjász verseny!

Most hétvégén rendezi a Weking Egyesület és Régió Íjász Egyesület a hetedik Kenus Íjász versenyt. Aki még nem nevezett, nevezzen!

KIVE_plktNevezés: www.weking.hu

emlékeztetőül: a versenykiírás

A versenyre kétfős csapatok előzetes jelentkezését várjuk! Az egy kenus és egy íjászból álló csapatok, férfi páros és vegyes páros kategóriában indulnak.
A nevezést csak igazolt kormányosi képességekkel rendelkező kenus esetén áll módunkban elfogadni. A versenyre kenukat nem kell hozni!

A versenyzők a 3.000 forintos nevezési díj ellenében polót, oklevelet, élelmezést, némi frissítőt, a helyezettek díjakat és kupát kapnak. A szállás a Weking Bázison ingyenes. Sátorozni vagy faházban lehet aludni. Mindenki nomád körülményekre készüljön, villany, víz nincs.

Amit hozni kell: minden indulónak TRADICIONÁLIS íjat, a kenusnak 3 db, az íjásznak 12 db jelölt vesszőt! Nyílvessző elvesztése vagy törése esetén legyen tartalék vessző.

A szervezők kérik, hogy mindenki hozzon tányérat és étkészletet, hogy műanyagtányérokkal ne szennyezzük a környezetet.

A NEVEZÉS menű alatt lehet a nevezéseket elküldeni! Kérjük, hogy helyes adatokkal és csapatokban nevezzetek!

A rendezőség az egyedül jelentkezőknek a párkeresésben igyekszik segítséget nyújtani, de az ily módon létrejött párok eredményességért felelőséget nem vállal.

A versenyen mindenki a saját felelőségére vesz részt és betartja a mindenkori balesetvédelmi szabályokat.

Információ (hodzsi): tel+3620/333-5054 • hodzsi@weking.hu

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Vélemény, hozzászólás?