I. Együtt|A|Vízen okosan – Vízitúra kísérők, szervezők továbbképzése

Moduláris jelleggel, vízitúrával foglalkozóknak, sokat túrázóknak, kísérőknek ÖNKÖLTSÉGES továbbképzés-sorozatot indítunk. A képzés modulokból áll, egy-két napos események, „tantermi előadások” és terepgyakorlatok során tanulhattok tapasztalt szakemberektől hasznos és profi fogásokat.

1. időpont: 2016 aug. 27-28., Kisbodak.(Szigetköz)

Program, Témák:
27. szombat: a JÓL KENUZÁS mestersége. Előadó: Parti Zoltán kenus edző, volt válogatott versenyző. Figyelem: ez a tananyag hasznos annak is, aki azt gondolja, hogy sokat kenuzik 🙂 TEREPMUNKA, evezős cuccot és lapátot (ha fontos a saját) hozzatok, kenut adunk.

Este közös főzés, szakmai beszélgetés.

28. vasárnap: rohammentősök, gyermekmentősök előadása balesetekről, allergiás rohamokról, törések ellátásáról, újraélesztésről és minden olyan egészségügyi vészhelyzetről, melyet el kellhet hárítani a vízen vagy vízparton.

Találkozó: szombat, 10 óra, Kisbodak, Esthajnalcsillag Kemping
Szállást, aki szeretne, itt tud foglalni faházban vagy sátorban (www.szigetkoz-vizitura.hu)

Költségek: a szálláson kívül a közös kaja illetve az előadók útiköltsége – ezt a helyszínen szétdobjuk, attól függően hányan vagyunk.

Jelentkezés: office@dr-vtsz.hu Minimum 8 maximum 20 fő fér be a csoportba.
Határidő: aug. 23.

FIGYELEM: ez NEM tanfolyam, főleg nem túravezetői tanfolyam. Egy tanusítványt szövetségünk kiállít, ám az nem jogosít fel egy részt vevőt sem arra, hogy a HSZ szerint vízitúrát vezessen.

Cél: a tudás megosztása, illetve egy hasznos tananyag kialakítása a jövőre nézve,