III. Vízitúra konferencia és eszközbörze a Szigetközben, Kisbodakon – UPDATE – Helyszín változás

2020 október 10-11-én minden a vízitúráról fog szólni a szigetközi ÁSVÁNYRÁRÓN, ugyanis a Vízi Kultúrház projektünkkel közösen azon a hétvégén szervezzük a 3. Vízitúra Konferenciát és másnap, vasárnap pedig az első általunk szervezett szabadtéri vízitúra eszköz börzét… Reméljük, hogy mindezt a vírushelyzet is lehetővé teszi.

Regisztráció a konferenciára és a börzére: jelentkezes@dr-vtsz.hu


III. Vízitúra Konferencia – október 10, szombat

Harmadjára szervezzük meg a Vízitúra Konferenciát, melynek eddig Leányfalu adta a tökéletes helyét, ám idén annyi minden történt a Szigetközben, hogy úgy döntöttünk: oda szervezzük ezt a hiánypótlónak mondható eseményt.

Helyszín:Ásványráró, Part Camping, október 10, szombat

A konferencia jellemzője és sajátossága az, hogy sok előadó, változatos témában, 20-25 percben ad elő, így elkerülhető a visszafojtott ásítás-kényszere, senki sem unatkozik és mindenki megtalálhatja a neki érdekes előadást.

a tavaszi logo, ez az esemény sajno a COVID-19 miatt elmaradt

A konferencia eredetileg tavasszal lett volna, a vírushelyzet nem engedte, hogy megtartsuk, az akkorra hívott előadókat azonban most ismét megkérjük, hogy tiszteljenek meg minket az előadásukkal, de persze lehetnek változások is, ezeket hamarosan publikáljuk

Előadók listája


Eszközbörze – október 11, vasárnap

Szövetségünk elsőként rendez ilyen eseményt, célunk az, hogy ami gazdát keres, gazdára találjon és aki gazda lenne, találjon magának kedvére való eszközt, mellyel vízre tud majd szállni, akár még idén.

Helyszín: Ásványráró, Part Camping és Kikötő

Az eseményre bárki bármit hozhat, akár egy egész flotta hajót is, de természetesen a kisebb, emberi léptékű darabokat jobban várjuk. Jöhet kajak, kenu, mentőmellény, lapát, vízhatlan zsák, kötél, felszerelés használt és új. Mivel ez egy szabadtéri esemény, ami olyan, ki is próbálhatjátok a vízen. Ennek a helyszíne a kisbodaki kikötő

Jelentkezzetek, regisztráljatok és töltsünk el együtt közösen egy hasznos és érdekes hétvégét a Szigetközben…

jelentkezes@dr-vtsz.hu


Comments are closed.