Jótékonysági vízitúrák – terveink 2017-re – Együtt a Vízen újratöltve

Kedves Vízitúrázók!
Kedves Barátaink!

Két éve már, hogy elindítottuk hazánk egyetlen országos méretű jótékonysági vízitúrás programsorozatát, azEgyütt a Vízen mozgalmat és a szorosan ide tartozó Magyar Vízitúrázás Napját. Különlegesen érdekes, nehéz de jól járható útja ez a vízitúrázás népszerűsítésének, hiszen nem csak népszerűsítés zajlik egy-egy ilyen rendezvényen, hanem kapcsolatokat építünk emberek és közösségek között, felszínre hozzuk egy-egy régió vízi kultúráját és természetesen élményeket adományozunk, mindezt sportolás közben természetesen. A programokat számtalan szervezet támogatja. Sokat köszönhetünk különböző minisztériumoknak, állami szervezeteknek és azoknak a civil szervezeteknek, akik nem pénzzel, hanem munkával és felajánlott túrákkal segítik a programokat.

2017 – az idei terveink

A munka idén sem áll meg. Terveink szerint májustól szeptemberig több tucat ingyenes vízi és vízparti programot szervezünk, ahol helyi civil szervezetek közreműködésével, a szövetségünk 18 személyes bőgős hajóinak segítségével szeretnénk az eddig megkezdett munkánkat folytatni és minél több mindenkinek megmutatni a vízitúrázás szépségeit.

Felhívás

Ha szívesen segítenél szervezőként, van felajánlásra váró felszerelésed, túrád. vízparti programod vagy ismersz olyan csoportot, közösséget, aki szívesen venne részt egy ilyen ingyenes programon de nincs rá lehetősége, pénze, keress minket az office@dr-vtsz.hu e-mail címen vagy a 06 30 338-3684-es telefonszámon. Szeretnénk összeállítani az éves programot és látni előre a lehetőségeinket, ezért kérünk Benneteket, hogy segítsétek munkánkat és segítsetek minél több víz szerető embert megismerni a vízitúrázás szépségeit!