Laudetur Sió-tour „A 4. menet” vízi teljesítménytúra.

Az Ifjúsági Unió Szekszárd vízitúra szakosztálya és a Gemenc Természetvédelmi- és Sportegyesület bemutatja

Laudetur Sió-tour „A 4. menet” vízi teljesítménytúráját

Időpont: 2013 június 1.

siologo

Akiknek ajánlott:

Kezdők, profik, természetkedvelők, fiatalok, idősek, családok, egyesületek, klubok és iskolák egyaránt megtalálják a nekik való távokat. A folyó barátságos a nyomvonal egy része pedig a gyönyörű Gemenci erdő területén halad. A túra remek alkalom kipróbálni a vízitúrázást, de hajóról és gyakorlott hajóvezetőről mindenki maga gondoskodjon! A rajthelyek és a cél menetrendszerinti autóbusszal is megközelíthetőek.

Tudnivalók a túráról:

A teljesítménytúrát bármilyen vízi járművel lehet teljesíteni, egyetlen feltétel, hogy emberi erővel hajtott legyen! A hajózási szabályzatnak megfelelő felszerelésnek meg kell lennie, de ezt a szervezők nem ellenőrzik. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt!

Nevezési díj: 700 Ft Előnevezés esetén: 550 Ft Előnevezés esetén MTSZ, TTT tagoknak: 500 Ft

Előnevezés módja:

2013. május 25. (péntekig) van lehetőség előnevezni a nevezési díj befizetésével. E-mailben az ifu@ifu.hu, vagy postai úton az Ifjúsági Unió Szekszárd, 7101 Szekszárd1 Pf.: 196/1. címen. Az előnevezési díjat kérjük a 71800037-11143615 számú bankszámlaszámra átutalni. A szállásdíjat (gátőrházi szállás esetén) is kérjük előre fizetni! Előnevezéskor kérjük megadni: név, elérhetőség, egyesület neve, számlázási cím

Részletes információ a főszervezőnél: Bogdán Márton (70/244-54-52; vagy marci@ifu.hu)

további részletek ide kattintva olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?