Nagycsaládosok vízitúrás és vízi jártassági hete a Szigetközben

Kedvezményes vízitúrás lehetőséget kínálunk minden nagycsaládosnak augusztus 9-13 között a Szigetközbe, Ásványráróra. A túrák két turnusban kerülnek megtartásra 9-11 és 11-13 között. A túra önköltséges, az eszközbérlés ingyenes, csak a szállást és étkezést kell fizetnetek! A részletek:

Jöjjön a család apraja, nagyja, hozhatjátok a nagyit is…Biztonságos családi csónakokkal vagy, ha ügyesebb vagy, túrakenukkal túrázunk. Csak a sátras szállást és az étkezést kell fizetnetek, a hajókat és a túravezetést mi ajándékba adjuk!
LEGYÜNK EGYÜTT A VÍZEN…

2 turnus Ásványrárón, a Part Campingben

1. turnus: augusztus 9-11, 2. turnus augusztus 11-13

A PROGRAM

ÉRKEZÉS – TÚRÁK – OKTATÁS

A program 3 napos. Az érkezés napján (9 és 11) délután egy rövid elméleti vízitúrás és vízi KRESZ képzéssel indítunk, majd szabadprogram, beszélgetés, gyerekeknek játék. Másnap vízitúrás nap: gyakorlati képzés után teszünk egy szép kört az ásványi ágrendszerben. Este KÖZÖS bográcsozás, ennek az árát szétdobjuk egymás között. A hazautazás napján egy rövidebb túrát teszünk az ágrendszerben

A helyszín

Ásványráró, Kikötői út 51

Gyönyörű kemping, árnyékos és napos füves sátorozóhelyekkel, közösségi terekkel, ingyenes gyermekjátékokkal (csocsó, darts, strandröplabda, stb…) karaoke, büfé és étterem. Itt lesz a szállásunk, innen indulunk a túrákra. Parkolni közvetlenül a sátor mellett is tudtok. A szállás díját közvetlenül a kempingnek kell fizetni!


Mit hozzál magaddal?

  • Sátor, hálózsák, matrac
  • Váltóruha
  • Sapka, kalap, kendő, nap és eső elleni védelem
  • Vízicipő, szandál
  • Étkészlet, tányér, kanál, villa, kés
  • Gyógyszerek, iratok
  • …és amit még vinnétek magatokkal 3 napra
JELENTKEZEM A NAGYCSALÁDOS VÍZITÚRÁRA

Ha jönnétek, írjatok egy e-mailt a jelentkezes@dr-vtsz.hu címre. Írjátok meg benne: melyik turnus, hányan jönnétek és ha van kérdés, azt is. Felvesszük veletek a kapcsolatot!
FIGYELEM: egy turnusban maximum 40 fő fér el, a jelentkezés sorrendjében! Mindenkinek visszajelzünk, aki jelentkezett, hogy elfér-e a turnusban!
HATÁRIDŐ: augusztus 1 (a szabad helyekre pótjelentkezést írunk ki)

Támogatók