Vízitúra Nagy Kör Dokumentáció – pályázat

A Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség pályázatot hirdet a Nagy Kör túra teljesítésének és dokumentálásának támogatására a 2021-es évben.

A pályázat célja: a Vízitúra Nagy Kör útvonalának teljesítése, feltérképezése, alapszintű dokumentálása és az esetleges jövőbeni pecsételőpontok helyének kijelölése. (helyszíni fényképes és szöveges dokumentálás)

Az elnyerhető támogatás mértéke: brutto 100.000 Ft vissza nem térítendő, előfinanszírozott formában.

Pályázók köre: működő, köztartozásmentes magyar civil szervezetek

A pályázat tárgya: egy szabad szövegezéses és fényképes dokumentáció a Nagy Kör útvonaláról (Duna – Sió – Balaton- Zala – Rába – Mosoni-Duna – Duna), mely tartalmazza és teljesíti az alábbiakat:

  • veszélyes pontok, helyek
  • optimális megálló és kikötőhelyek
  • vízterület sajátosságok
  • optimális éjszakázóhelyek, esetleges pecsételőpontok
  • fényképes és szöveges tartalmak
  • a tartalmak komplexek, valamilyen rendszer szerint követik egymást és alkalmasak a későbbi feldolgozásra, egy jövőbeni túrafüzet

A Nagy Kör Dokumentáció leadási határideje: 2021 október 30.

A pályázat leadásának menete: a szövetség e-mailes elérhetőségére egy szabadon szövegezett bemutatkozó és túraterv anyagot kérünk, mely tartalmazza a pályázó adatait, bemutatkozását és a tervet, ami szerint teljesítené és dokumentálná a túratávot. Jelentkezési határidő: 2021. 06.30.

A nyertes pályázó: a pályázat elbírálásánál döntő szerepet játszik a határidő betartása, a túraterv komplexitása. 2021-ben 1 nyertest tudunk hirdetni és támogatni ezzel a csekély, ám hasznos összeggel.

Jó munkát, jó vizet kívánunk!

DR-VTSZ