Neszmélyi Hajóskanzen – kikötő és hajómúzeum

Amennyiben valaki a Dunán, Neszmély környékén evez, túrázik, vagy egyszerűen csak érdeklik a vízijárművek és szeretne egy hasznos napot eltölteni a Dunaparton, annak ajánljuk figyelmébe a neszmélyi Hajóskanzent.

a Neszmélyi Hajóskanzen

Neszmély község főútján bronzszínű hajócsavar mutatja a Skanzenhez vezető utat. A Szent Ilona öböl nyugodt vizén, varázslatos természeti környezetben gőzhajók sorakoznak és páratlan kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az egész család számára.

Az 1957-ben épült Neszmély lapátkerekes gőzhajó 2010-ben teljes felújításon esett át. Feladata többek között, hogy kényelmes szállást kínáljon a Skanzenben több napot eltölteni kívánó Vendégek számára. A hajó orrában és far részében 12 db 4 ágyas matrózkabin várja az izgalmas kikapcsolódásra vágyókat.

A Neszmély hajó nemcsak szállást, de utánozhatatlan programokat is kínál; gőzgépét mozgás közben is megtekinthetjük, és megtapasztalhatjuk a hajóvezetés élményét, ha kipróbáljuk a hajó kormányállásban felépített interaktív szimulátort.

A hajó lehetőséget ad nekünk arra, hogy igazi hajóskapitánynak érezzük magunkat!

A Skanzen területe kiváló vízitúrás megállóhely is, gyönyörűen gondozott gyep, vízparti vendéglátóipari egységek alkalmassá teszik arra is, hogy akár több napot is eltöltsön itt a vízitúrázó!

Információk:

web: https://hajoskanzen.hu/

e-mail: horvath.erika@zoltanalapitvany.hu

tel:  +36 30 385 1070

 

 


Nagyobb térképre váltás

Vélemény, hozzászólás?