Százhúsz fiatal evezhet a vízitúrázás napján

 

SZÁZHÚSZ FIATAL EVEZHET A VÍZITÚRÁZÁS NAPJÁN TISZAFÜREDEN, A PEST MEGYEI SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG SZERVEZÉSÉBEN

MVN Logo 2

Április 03-án és 04-én, Cegléden és 30 kilométeres körzetében a MOB támogatásával, nagyszabású futó- és gyalogló napokat szervezett a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség az egészséges életmód népszerűsítése és az esélyegyenlőség jegyében.

A két napos programon közel 4000 fő futott és gyalogolt. A rendezők az tervezték, hogy a legjobban mozgósító első három intézmény tanulói közül 10-10 fő egy napos Tisza-tavi vízitúrát nyer.

Látva a részvevők magas számát és az aktivitást, a szervezők úgy döntöttek, hogy a 100 fő feletti létszámmal résztvevő iskolák mindegyike lehetőséget kap az evezés kipróbálására 2014. június 29-én, a Magyar Vízitúrázás Napján.

Így történt, hogy a szervezők 9×10 fő sportolását biztosítják és egy bográcsos étkezésre is mindenki a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség vendége lesz. A résztvevőknek csak az utazási költséget kell kifizetniük.
A vízitúrázás napján fejeződik be a Fővárosi Gyermekotthon egy hetes Tisza-tavi túrája is. A részt vevő harminc fő is csatlakozik az evezés ünnepéhez.

Jezerniczky Attila ügyvezető elnök
www.pemesz.hu
info@pemesz.hu

 

Vélemény, hozzászólás?