Túrák a Szamoson – újdonság

Ritkán teszünk fel túraszervező vállalkozást főoldalra, de a SzamosTúra csapata olyan folyóra szervez vízitúrákat, amelyet eddig ritkán látogatott a vízitúrások közössége. Ez pedig a Szamos.

HATÁRTALAN TÚRÁK VÍZEN ÉS KÉTKERÉKEN

Kedves túrázó!

Szeretettel üdvözöl a „szamostura.hu” csapata.

Hívunk és várunk szűkebb hazánkba, Kelet–Magyarország legszebb tájaira, Szatmárba és a Beregbe. Ha gondtalan kikapcsolódásra vágysz, szereted a kihívásokat és kalandokat vegyél részt túráinkon. Vízitúráinkat és kerékpártúráinkat ajánljuk kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek, kezdőknek és tapasztalt természetjáróknak, családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek. Ajánlatainkban megtalálod az aktív pihenés széles választékát, kipróbálhatod a vízisít és a wakeboardot, de részt vehetsz az általunk szervezett két- és többnapos vízitúrákon a Szamoson, a Felső-Tiszán és a Túron. Lehetőséged van sporteszközök bérlésére is egyéni kirándulásokhoz. Ha mégis teljes kikapcsolódásra vágysz, ott a horgászat vagy a sétahajózás.

A lényeg, hogy fedezd fel az érintetlen természet szépségeit, a vadregényes folyókat, a néprajzi értékekben gazdag Kelet-Magyarországot határtalan túráinkon vízen és kétkeréken.

Vélemény, hozzászólás?