Vízitúrázó iskolai dolgozók mini konferenciája – Leányfalu – 09.29-10.01

Kedves Iskolai Dolgozók, Pedagógusok, Technikai dolgozók, Oktatást Segítő Kollégák!

A Vadkacsa Leányfalui Gyermek és Víziflotta Egyesület sok szeretettel vár benneteket szeptember 29 – október 1 között Leányfalun egy ingyenes, vízitúra-érzékenyítő képzésre és rövid vízitúrákra. Az esemény célja: az oktatásban dolgozók tapasztalatokat szerezhessenek a vízitúrával kapcsolatban, jó gyakorlatokat sajátíthassanak el és egy kellemes hétvégén tapasztalatokat gyújthessenek az ország egyig legpatinánsabb vízitúra telepén.

INGYENES ESEMÉNY

Időpont: 2023 szeptember 29 – október 1.

Helyszín: Vadkacsa Egyesület vízparti telepe (Leányfalu, Dunapart, Petőfi sétány)

Szervező elérhetősége: +36303883684 – wpandi@vadkacsa.hu

A programterv:

Péntek délutáni vagy szombat reggeli érkezéssel várjuk a regisztrált résztvevőket.

Szeptember 30: A program szombat reggel 10:00-kor indul egy rövid beszélgetéssel a vízitúrázás szabályairól. Utána vízreszállás gyakorlás, technikai ismertetők, kenus kormányzás és evezés technikák és vízitúra rövidebb, hosszabb távon (ezt a helyszínen eldöntjük a csoportok függvényében). Délután kis pihenés keretében jó gyakorlatok elsajátítása egymástól, kötetlen beszélgetés és közös bográcsozás.

Szakmai beszélgetések is várhatóak szakértők irányításával, ezekről később tájákoztatunk mindenkit –

Október 1: reggeli után kis vízitúra a környéken és hazautazás.

Szállás:

Szálláslehetőség sátorban előzetes bejelentés nélkül. Aki szobában (4 ágyas szobák emeletes ággyal) szeretne aludni az alábbi elérhetőségen egyeztessen: Pándi László – +36303883684 – wpandi@vadkacsa.hu

Természetesen nem kötelező a helyszínen aludni, ezt azoknak javasoljuk, akik mindkét napon szeretnének részt venni a programokon.

Ingyenes esemény: a szállás, a programok, az eszközök díja és a szombat esti vacsora ingyenes, minden egyéb költség önköltség (reggelik, utazás, egyebek)

Részvételi feltételek: a programon saját felelősségemre veszek részt. A programsorán kötelező betartani a Hajózási Szabályzat rendelkezéseit, a vízitelep házirendjét. A vízreszállás előtt és vízen tartózkodás alatt az alkoholfogyasztás tilos. A szombat esti vacsorát közösen készítjük el, az alapanyagot a szervezők biztosítják. Ha ételérzékenységem van, azt jelzem előre a szervezőknek.

Regisztráció (kötelező)

    Hány fővel érkezel? csoportos jelentkezés esetén

    Szállás igény

    Vízitúrás tapasztalat

    Egyéb megjegyzés (nem kötelező)

    A feltételeket elfogadom.