VTK 1. forduló – plusz infók

Egy-két plusz információ a hétvégi VTK 1., leányfalui fordulójáról.

PrintMegközelítés: cím: Leányfalu, Dunapart, Erkel Ferenc és Petőfi-sétány sarka. (https://dszt.turavilag.hu/Poi/Reszletek-api?poiid=OVowVXdXQUNuQjA9)

Autóval érkezők: Budapest felől Leányfalun, az első közlekedési lámpánál jobbra. Vontával érkezők figyelem: a lekanyarodás figyelmet igényel, a mellékutca keskeny!

Parkolás: a telep mellett hatalmas terület áll rendelkezésre.

Szállás: Sátorozás a telepen kijelölt sátorhelyeken. Van még korlátozottan hely faházban, (tábori ágyon) szállást igényelni, keressétek Pereházy Pált – +36/20 391 2141

Ellátás: büfé lesz helyben, a szokásos szombati meleg ételre most is számíthattok. A közelben számtalan vendéglátóipari egység található. Példaképp:

Reggeliző, ebédelő hely : https://dszt.turavilag.hu/Poi/Reszletek-api?poiid=c2doZksrQkF4Vjg9

Büfé a Dunaparton: https://dszt.turavilag.hu/Poi/Reszletek-api?poiid=bzE0dG1mT2FZaE09

A versenyről:

A VTK versenyzőinek hosszabb (Leányfalu – Szigetspicc – Dunabogdány – https://dszt.turavilag.hu/Poi/Reszletek-api?poiid=R1ZLTVdhUGhTSXM9), a FrissTúrázóknak (Leányfalu – Dunabogdány) rövidebb a táv. Dunabogdányból az időmérés után VISSZATÚRÁZUNK KÖZÖSEN Leányfalura. Az eredményhirdetés a Vadkacsa Bázison lesz!

Szigetek (Dunabogdány alatt bal és jobb parton): megfelelő vízállás esetén a szigetek belső ágai evezhetők, erről a rajt előtt kaptok tájékoztatást!

További infók: www.kezihajtasuak.hu – és a Vadkacsáknál:  06 30 391-2141

Vélemény, hozzászólás?