Adománygyűjtő evezés – a DR-VTSZ ismét adományozott

A DUNA-régió Vízi-Turisztikai Szövetség – a Szerbiát májusban sújtó árvízhullám miatt – kötelességének érezte, hogy szolidaritását fejezze ki a szerbiai árvizek károsultjaival, aminek okán elhatározta, hogy lehetőségeihez mérten szolidaritási adománygyűjtő akciókat szervez. Ennek első üteme nyáron zajlott le (részletek itt), ekkor közel 1.000.000 Ft értékű EURÓ-t adtunk át a kedvezményezett Liso Polje település polgármesterasszonyának, Marijana Marjovic-nak. 

Szövetségünkhöz további adományok is érkeztek, így nemrég nagy szeretettel nyújtottunk (utalás formájában) át ismét egy szerény összeget (240.000 Ft-ot) a polgármester asszony részére.

Az adományozók: Pályi Gyula, Dunai Vízisport Alapítvány, IX. kerület Önkormányzata, Rajka község Önkormányzata, Obec Iza szlovákiai település Önkormányzata

Az adományozóknak hálás köszönettel tartozunk. Együttműködésük világosan rávilágít arra, hogy a vízi világok össztartanak.

Szerb barátainknak sok sikert és kitartást kívánunk az újjáépítéshez!

Szövetségünk elkötelezett abban, hogy a jövőben is erejéhez mérten támogasson minden hasonló kezdeményezést, Pándi Lászlónak és olimpiai bajnok kenus elnökünknek, Horváth Csabának pedig külön köszönet áldozatos gyűjtőmunkájáért…

Vélemény, hozzászólás?