II. Végig a Szigetközön

I. 2020-as egy napos teljesítménytúránk a Szigetközben

SPORTOS vízitúrázók, kísérletezők, kemény legények és kemény leányzók figyelem! 2020 Május 31-én (vasárnap, Pünkösd hétfő előtt) ismét teljesítménytúrát szervezünk a szigetközi ágrendszeren VÉGIG, Rajkától Vámosszabadiig. Ez egy nagyon hosszú túra, sok-sok átemeléssel és még több evezéssel.

A teljes táv több mint 50 km is lehet, számtalan átemeléssel. Egészen biztosan fárasztó lesz!

Tavaly már megcsináltuk, idén nekifutunk még egyszer…


Kiket várunk?

Gyakorlott és kitartó vízitúrázókat, 2-3 fős csapatokban. Kenut és felszerelést szükség esetén biztosítunk (bérlés formájában) MAX létszám: 10 hajóegység!


A menetrend

Találkozó május 30-án szombaton Ásványrárón a kempingben vagy vasárnap hajnalban Rajkán, az Aranykárász Kemping mellett. Indulás vasárnap hajnalban a Trianoni-zsiliptől. Érkezés várhatóan valamikor este Vámosszabadiba, utána transzfer vissza Ásványráróig. Este „eredményhirdetés” (NEM verseny lesz, de megemlékezünk mindenkiről) pihenés, beszélgetés.


A költségek: hozott hajó esetén 3000 Ft/fő, hajóbérlés esetén 4500 Ft/fő. Ebben benne van a „célból” visszaszállítás az ásványi kempingbe, meleg vacsora, oklevél és a jó hangulat 🙂

Ha teljesen saját magatok oldjátok meg a szállításokat, akkor 2000 Ft/fő.

Szállás lehetőség az ásványrárói Part Campingben sátorban vagy szobában, de azt le kell foglalnotok időben az alábbi számon: +36 70 625 4881

Időpont: 2020 május 31. Jelentkezési határidő: május 10!


Jelentkezés és érdeklődés a részletekről: office@dr-vtsz.hu