Vízitúrázás Napjai 2019-ben

A Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség 2019-ben is meghirdeti a Magyar Vízitúrázás Napját – a mai napig az egyetlen – vízitúrázást népszerűsítő, mindenki által ingyenesen, vagy önköltséges áron elérhető országos civil vízitúrás eseménysorozatot.

A programsorozat lényege, hogy vízitúrás szervezők, civil szervezetek, vállalkozások vagy akár magánszemélyek ingyenes túrázási, evezési lehetőséget vagy tanulási-gyakorlási lehetőséget biztosítanak érdeklődőknek, kevésbé gyakorlott természetjáróknak, vízitúrával ismerkedőnek. A programokra s szervezőknél lehet jelentkezni, szövetségünk koordinálja a résztvevő feleket…

A részvételnek nincs feltétele, de azt megköszönjük, hogy ha a logót feltüntetitek a túra során és népszerűsítitek a vízitúrázás napját!

Szövetségünk a szervezőknek apró ajándékokkal szeretne kedveskedni, erről a későbbiek során egyeztetünk!

Magyar Víztúrázás Napja logo

Időpontok

minden egyes szervező saját egyén időpontot ad meg és várja a túrázókat

2019 május 16 és 2018 július 25. (Szent Kristóf Nap) között.


Kedves Túrázók, leendő Résztvevők!

Kérünk Benneteket, hogy figyeljétek honlapunkat és ha szeretnétek részt venni bármelyik programon, akkor keressétek az ottani szervezőt vagy minket az office@dr-vtsz.hu e-mail címen.


Szervezőknek felkérés

Nagy tisztelettel kérünk minden vízitúrázással foglalkozó szervezetet, magánszemélyt, vállalkozást: támogassátok azzal az eseménysorozatot, hogy szerveztek ingyenes vagy önköltséges vízitúrás programot a saját vízterületeteken, ezt meghirdetitek, feltüntetve az eseménysorozat logóját  és utólagosan néhány fényképet megosztotok velünk és ez által a hazai vízitúrás közösséggel. Fontos, hogy nyilvánosságra kerüljenek ezek az események!

Jelentkező űrlap (ha kényelmesebb e-mailben akkor: office@dr-vtsz.hu) szervezők számára:

    Az alábbiakkal elfogadom, hogy a program szervezése során és a program alatt a Hajózási Szabályzat és egyéb törvényi szabályozásoknak megfelelően járok el.
    Pipáld ki, amennyiben elfogadod: